Mouh

Blue Billywig is een bedrijf in Hilversum gespecialiseerd in online video. Het bedrijf is opgericht door zeven mannen die in 2006 een grote kans zagen in online video. Eerst waren ze nog gericht op kranten, later voor elk bedrijf dat iets met online video doet. 

Een paar grote klanten van Blue Billywig zijn: Ahold, Rode Kruis, CBR en Nespresso.

Voor de ‘HTML5 video player’ pagina heb ik onderstaande visuals gemaakt. Deze visuals moeten meer duidelijkheid geven aan de bijbehorende alinea en tegelijkertijd een aantrekkelijk beeld vormen voor potentiële klanten. Verder heb ik een aanpassing gedaan in de indeling van de content  zodat de pagina beter leesbaar wordt. Voor een betere gebruikerservaring heb ik de achtergrond kleuren aangepast aan de huisstijl van Blue Billywig. 

Bedrijven die een product willen afnemen bij Blue Billywig kunnen op de pricing page een prijsaanvraag doen. Omdat de vorige versie van de pricing page aan verbetering toe was is mij gevraagd om een redesign te maken. 

Om meer nadruk te leggen op het formulier heb ik meer contrast tussen de input fields en de achtergrond aangebracht. Daarnaast is het formulier hoger op de pagina gepositioneerd zodat deze boven de vouw staat. Om vertrouwen te wekken bij potentiële klanten die nog twijfelen zijn er een aantal logo’s van grote bestaande klanten toegevoegd aan de pagina.